0652 358 053 johan.boere@gmail.com

Drum workshops

Naast de drumlessen die ik (meestal in privé-verband) geef in mijn lesruimte in Oudenbosch verzorg ik ook drumworkshops voor (grotere) groepen. Dit kan bijvoorbeeld bij een bedrijf zijn, dat in het kader van een teambuilding met het personeel eens een uur flink actief aan de slag wil, maar ook bij bestaande muziekverenigingen die eens een andere invulling aan hun wekelijkse repetitiebijeenkomst willen geven.

Een fantastische ervaring!

Tijdens de workshop wordt dan een slagwerk nummer ingestudeerd met een intro, verschillende andere muzikale onderdelen en een slot zodat uiteindelijk een compleet drumstuk ontstaat.

Afhankelijk van de tijd die er voor is, de grootte van de groep en het niveau van de deelnemers, krijgt het stuk zijn eigen vorm zodat aan het eind van de sessie er een afgerond geheel is ontstaan, klaar om gefilmd te worden als herinnering aan een leuke, energieke en inspirerende ervaring!

Uiteraard wordt voor deze workshop een batterij aan echte trommels meegenomen zodat een spetterende en knallende performance gegarandeerd is!!