0652 358 053 johan.boere@gmail.com

Drumspullen

In de lesruimte staan drie volledige akoestische drumkits opgesteld; één voor rechtshandige leerlingen,één voor linkshandige leerlingen en één voor mezelf. We kunnen dus lawaai maken zoveel we willen! In de lesruimte staan de volgende kits (die ik overigens zelf ook voor live gigs gebruik):

Yamaha Recording Custom

(2016 uitvoering)

Yamaha Recording Custom

(2011 limited edition)

Yamaha Recording Custom

(1978 uitvoering)

Remo Gold Crown 

(Acoustic II, 2008)

Gretsch USA Custom 

(2010 uitvoering)

Gretsch Broadkaster

(1965 uitvoering)

Yamaha concerttoms setup

(zonder ondervellen)

Slagerij van Kampen Live Set

Bij de concerten van Slagerij van Kampen speel ik op een Ludwig Classic Maple-set in de typische Van Kampen-opstelling, met daaraan toegevoegd een Roland TD-30 elektronische drumset.

Kuppmen drumstokken

Daarnaast speel ik wat stokken betreft nu al geruime tijd met Kuppmen carbon sticks en rods. Heerlijke stokken met een erg goede klank en vanwege de hoge slijtvastheid heb ik nooit of nauwelijks meer last van gebroken of versleten stokken.

Porter & Davies

Verder maak ik gebruik van de Porter & Davies BC2 tactile monitor drumthrone. Dit monitor systeem zit onder mijn drumkruk gemonteerd waardoor ik de kickdrum live echt voel, dat speelt een stuk lekkerder!

Zildjian bekkens

En wat cymbals betreft hangen er al jaren voornamelijk Zildjians boven mijn trommels.Hier kan ik creatief het beste mijn ei mee kwijt.