0652 358 053 johan.boere@gmail.com

Wat meer over mezelf

 

Al sinds mijn 2e jaar ben ik gefascineerd door drummen, trommels en alles wat met muziek maken te maken heeft. Vanaf mijn 6e jaar begon ik met het volgen van drumles op de plaatselijke muziekschool in Oudenbosch en al gauw werd duidelijk dat ‘op trommels slaan’ was wat ik voor de rest van mijn leven wilde blijven doen!

Het was dan ook niet meer dan logisch dat ik na mijn middelbare school naar het conservatorium zou gaan. Na een opleiding van 5 jaar studeerde ik af aan het Rotterdams Conservatorium in de richting ‘Drums Lichte Muziek’. Met ‘lichte muziek’ worden eigenlijk alle stijlen bedoeld, behalve die uit de klassieke muziek. Dus concreet moet je dan denken aan pop, rock, funk, jazz, latin, blues enz enz. Daarnaast volgde ik als bijvak ook klassiek slagwerk.

Een belangrijk onderdeel van mijn studie aan het conservatorium was het halen van mijn lesbevoegdheid. Want dat een goede muzikant niet automatisch ook een goede leraar is, is een feit!

Naast het geven van drumles ben ik uiteraard ook op het podium te vinden als drummer in verschillende bands en bij verschillende artiesten, waarbij vanaf 2001 tot nu ‘Slagerij Van Kampen’ (al jaren de meest succesvolle slagwerkgroep van de Benelux) het grootste deel van mijn speelagenda vult.

Meer dan 25 jaar ervaring

Alle stijlen, van Pop, Rock, Jazz tot Fusion

Beginners, Gevorderden & Professionals

Kies je eigen lestijd!